EĞİTİM MODÜLLERİ TANITIM VİDEOLARI YAYINDA

Parti İçi Eğitim Birimi üyelerinin, eğitimlerle ilgili detaylı bilgileri anlattığı bu tanıtım videolarında geçmişte gerçekleştirilen eğitimlerin fotoğrafları ve videoları da bulunuyor. Tanıtım videoları yoğun ilgi görürken eğitimlere olan merakı da arttırmış durumda.

Cumhuriyet Halk Partisi üyelerinin özünde var olan insan kaynağını en verimli şekilde harekete geçirmeyi amaçlayan Eğitici Eğitimi, genç neslin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan ve oldukça verimli olan Gençlik Akran Eğimi, Sosyal Demokrat İdeoloji, Evrensel İnsan Hakları, Örgütlenme ve Dayanışma Anlayışı derslerinin konusunda uzmanlar tarafından anlatıldığı Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi’nin, CHP Parti Programı’nın, Tüzük’ün ve Parti Tarihinin geniş bir şekilde anlatıldığı Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi ve parti üyelerinin seçmenlerle yalnızca seçim dönemlerinde değil, devamlı ve etkin iletişim kurabilmelerinin yollarının anlatıldığı Sandık Örgütlenmesi Eğitimi hakkında detaylı bilgilerin bulunduğu bu tanıtım videolarına Parti Okulu resmi Youtube ve Facebook sayfalarından ulaşılabiliyor.

Vİdeolarımıza ulaşmak için buraya tıklayınız.