CHP 2. AVRUPA GENÇLİK KAMPI’NI FRANSA’DA GERÇEKLEŞTİRİYOR.

CHP Parti Okulu, birincisini bu yılın Nisan ayında İsviçre’nin Bern kantonunda CHP İsviçre Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlediği Avrupa Gençlik Kampı’nın ikincisini 1-2 Aralık 2018 tarihlerinde CHP Fransa Bordeaux Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirecek.

Avrupa’da yaşayan 18-30 yaş arasındaki genç Cumhuriyet Halk Partisi gönüllüleri ve birlik üyelerinin katılımına açık olan kampta Temel Siyasi Eğitim programı uygulanacak.

Eğitmen olarak Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı ile birlikte Parti Okulu’nun Avrupa’da yaşayan CHP’liler arasından yetiştirdiği genç eğitmenler Levent Halaç (Bordeaux/Fransa), İrem Ertürk(Paris/Fransa), Canan Çelik(Lugano/İsviçre), Deniz Zülfükaroğlu (Fribourg/İsviçre)ve Onur Bal (Strasbourg/Fransa) görev alacak.

Eğitimde CHP Tüzüğü, Parti Programı, CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, Sosyal Proje Tasarımı, Halkla İlişkiler ve İletişim dersleri katılımcılara aktarılacak. Fransa, İsviçre, Almanya ve Avusturya’dan CHP’li gençlerin katılacağı eğitimde gençler, tasarladıkları projeleri eğitim sonrasında hayata geçirerek katılım belgelerini almaya hak kazanacaklar.

Avrupa’da yaşayan ve eğitime katılmak isteyen gençler, CHP Parti Okulu sosyal medya sayfalarına mesaj atarak başvuru yapabilirler.