SOKAK ÖRGÜTLENMESİ TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE

Türkiye genelinde başlatılan Sokak Örgütlenmesi Modeli uygulaması 81 ilde gerçekleştirilerek örgütlenme çalışmaları başlatıldı.

CHP Parti Okulu, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile Bilgi ve İletişim Teknolojileri Genel Başkan Yardımcılığı tarafından hazırlanan Sokak Örgütlenmesi Modeli, Türkiye’nin 81 ilinde örgütlere detaylıca anlatılarak stratejik ilçeler bazında uygulamalara başlandı.

Geliştirilen bu yeni örgütlenme modelinin sloganı ise “Komşunu tanı, onu dinle ve bir iyilik yap” olarak belirlenmişti.

Parti İçi Eğitim Birimi üyeleri, eğitim çalışmalarından sorumlu oldukları illere giderek belirlenen ilçelerde çalışmanın yürütülmesi ile ilgili detayları aktararak intranet üzerinden öbeklere ayırma çalışmalarını başlattı. Belirlenen bölgelerde başlatılan çalışmaların ardından Sokak Örgütlenmesi Modeli ile örgütlenme çalışmaları 400’ü aşkın stratejik ilçede gerçekleştirilmeye devam ediyor.