CHP PARTİ OKULU'NUN EĞİTMEN KADROSU BÜYÜYOR

CHP Parti Okulu, Parti’nin siyasi kadrolarını yetiştiren eğitmen ordusuna 46 yeni ismi daha ekledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Okulu 30 Kasım- 1 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlediği Eğitici Eğitimi ile siyasi kadroları yetiştirecek eğitmen kadrosuna yeni eğitmenler kazandırdı. Bülent Ecevit Siyaset Okulu binasında iki gün boyunca aralıksız süren eğitimlere 22 ilden 46 kişi katıldı.

YENİ EĞİTMENLERE SERTİFİKA

CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Parti İçi Eğitim Birimi Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Parti Okulu Genel Koordinatörü Tuba Canlı; Parti İçi Eğitim Birimi Üyeleri Tuğrul Köprülü, Serpil Ejder ve Parti Okulu'nun deneyimli eğitmenlerinden Recep Durmuş’un eğitmenliğinde düzenlenen eğitimler iki sınıf halinde yapıldı.

İki gün boyunca Yetişkin Eğitiminin Temel Özellikleri, Etkili Sunum Yöntemleri ve İletişim, Sosyal Proje Yönetimi gibi eğitimler alan katılımcılar aynı zamanda Atölye Çalışmaları yaparak birer siyasi sunum gerçekleştirdiler.

CHP'nin eğitmen ordusuna katılan yeni eğitmenlere sertifikaları, programı sonunda düzenlenen kapanış töreninde takdim edildi.