CHP PARTİ OKULU SOSYAL DEMOKRAT POLİTİKALAR EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu'nun gerçekleştirdiği üçüncü düzey eğitim olan Sosyal Demokrat Politikalar Eğitimi'nin ikinci etabı, 1-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Parti Okulu binasında gerçekleştirilecek.

Temel Siyaset Eğitimi ve Sosyal Demokrat İdeoloji Eğitimi'ni tamamlayan gençlerin katılacağı eğitimde, Hukuk Politikaları Dersi, Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen; Eğitim Politikaları Dersi, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya; Sosyal Politikalar Dersi,  Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul Milletvekili Dr. Sibel Özdemir; Gençlik Politikaları Dersi, Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi; Yerel Yönetimler Dersi, Parti Meclisi Üyesi ve 24. Dönem Ankara Milletvekili Doç. Dr. Gökhan Günaydın yönlendiriciliğinde işlenecek.

Deneyim Konuşuyor bölümünde ise, SHP Eski Genel Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Eski Bakanı Murat Karayalçın ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu ve 26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, genç katılımcılarla deneyimlerini paylaşacaklar.

Ayrıca eğitim içeriğinde bulunan Yüz Yıllık Çınar isimli grup çalışmasıyla katılımcılar, işleyecekleri ders konularıyla ilgili geliştirecekleri politika önerilerini ve parti politikalarını tartışacaklar.