EĞİTMEN GELİŞTİRME PROGRAMLARIMIZI YURT ÇAPINDA TAMAMLADIK

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 Virüs Pandemisi nedeniyle CHP Parti Okulu olarak yüz yüze eğitimlerimizi bir süreliğine ertelemiştik. Bu süreçte aktif eğitmenlerimizle birlikte başladığımız Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi Eğitmen Geliştirme Programlarımızı yurt çapında tamamladık.

13 Haziran-3 Kasım tarihleri arasında iki gün ve 4 saat süren çevrimiçi çalışmada, Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi kapsamındaki CHP Tüzüğü, Tarihi, Programı; Sosyal Demokrasi, Sosyal Proje Tasarımı ve İletişim derslerinin eğitmen anlatım notları paylaşıldı. Aktif eğitmenlerimizden yoğun ilgi gören Eğitmen Geliştirme Programımız, 81 ilde 1134 eğitmenimizin katılımıyla tamamlandı.

Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ne bir ön hazırlık olan programlarımızda dersler; Parti İçi Eğitim Birimi Üyeleri Zonguldak Mv. Deniz Yavuzyılmaz, Adana Mv. Müzeyyen Şevkin, İstanbul Mv. Sibel Özdemir, Miraç Gül, Tuba Canlı, Serpil Ejder, Aydın Yaşar, Tuğrul Köprülü, Çağlar Akay ve Ferhat Köprülü tarafından aktarıldı.