CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ayşe Ateş ile Görüştü: "Her Alanda Kendisine Destek Olmaya Devam Edeceğiz"

06.05.2024

Cumhuriyet Halk Partisi ,CHP Genel Başkanı Özgür Özel,Sinan Ateş,Suikast,Ayşe Ateş,Ülkü Ocakları Başkanı,chp.org.tr,X,Twitter,@eczozgurozel

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile makamında görüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve Sinan Ateş'in yakın arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir ile görüştük. İddianameyle ilgili duyulan rahatsızlığı ve yargılama sürecine ilişkin endişeleri karşılıklı değerlendirdik. Bu onurlu mücadelesinde her alanda kendisine destek olmaya devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.

*CHP Lideri Özgür Özel, dün de; detayları ortaya çıkan Sinan Ateş suikasti iddianamesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sinan Ateş suikastine ilişkin hazırlanan iddianame, oluşturulan sis perdesini aralamak şöyle dursun, kamuoyunun bildiği pek çok gerçeği gizlemeye çalışıyor. Sinan Ateş suikasti tam anlamıyla aydınlanana kadar peşini bırakmayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ