Aydın’da “İktidara Doğru Yönetici Buluşmaları” Gerçekleşti

21.03.2026

“Şimdi İktidar Zamanı” vizyonuyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, 21.02.2026 tarihinde Aydın il ve ilçe yöneticilerimizle bir araya geldik. Bölgesel eğitim stratejilerimizin bir parçası olan “İktidara Doğru Yönetici Buluşmaları” programımızı Aydın ilimizde başarıyla tamamladık.

Eğitim programı süresince; “Yöneticinin Yol Haritası”, “Yeni Program, Yeni Ufuklar”, “Siyasetin Toplumsal Dinamikleri ve Toplumsal Örüntüler” ile “Kitleden Bireye Siyaset” dersleri kapsamlı sunumlar eşliğinde işlendi.

CHP Parti Okulu eğitmenleri ve Akademik Kurul üyelerimizin katkılarıyla gerçekleşen bu program, örgütümüzün sahadaki gücünü bilimsel yöntemlerle birleştirmeyi amaçlamaktadır. Aydın’dan aldığımız enerjiyle, 2026 yılının ilk yarısında tüm Türkiye’yi kapsayacak eğitim maratonumuza devam ediyoruz.